Förändra liv

Varför ska jag ge?

ETT

Din gåva till Alpha når alltid längre. Insatsen som alla våra volontärer genomför, försäkrar en multiplikation av din gåva. 

TVÅ

Alpha är till för den lokala församlingen. Vår strävan är att bistå den lokala församlingen med smidiga verktyg som är lättanvända.

TRE

Alpha är till för alla. 27 miljoner människor har gått Alpha i 169 länder. Alpha har en bred bas i alla olika kyrkofamiljer och kristna sammanhang på olika platser. Tex. hem, universitet, fängelser, kyrkor och ungdomsgrupper.

FYRA

Alpha handlar om förvandling. Vi har fått se denna förvandling hos individer, familjer och hela samhällen, p.g.a. dom goda nyheterna om vad Jesus Kristus gör igenom Alpha. 

FEM

100 procent av dina gåvor går in i det globala Alphaarbetet. Alpha International har täckning för alla sina kostnader, så din gåva kommer att användas lokalt.

Var med och förändra liv.

Alpha är en världsvid rörelse i 169 länder. Sedan starten 1981 i Londonförsamlingen Holy Trinity Brompton har över 20 miljoner gått en Alphakurs. Tusentals människor lämnar sina liv till Jesus varje dag tack vare församlingarnas Alphaarbete. 

 

Alpha Sverige har som uppdrag att inspirera, uppmuntra och utbilda för genomförande av Alphakurser i form av till exempel kurser, material och konferenser. Vi är övertygade om att vårt arbete behövs. Vi vet att Alpha fungerar. Det gör också många församlingar. 9 av 10 växande församlingar i Sverige säger att Alpha är huvudingrediensen för tillväxt. 

 

I slutändan handlar vårt uppdrag om att vara ett stöd för församlingar att utföra missionsbefallningen – ett uppdrag som har gällt för församlingen genom alla tider. Idag är det högaktuellt. Enligt en artikel i tidningen Dagen vet inte 60 procent av de svenska ungdomarna varför vi firar påsk. Vi tror att en tydlig kurs om grunderna i kristen tro, och som svarar på livets stora frågor, behövs.

 

I Sverige kommer en person om dagen till tro efter genomgången Alphakurs. Det är fantastiskt. Men det är inte tillräckligt. Vårt mål är att den siffran ska fördubblas. Med din hjälp kan det bli en verklighet. Du behövs. Du, din församling, företag eller samfund kan alla vara med och förändra. 

 

Ni kan starta en Alphakurs. Men för att vi ska kunna supporta er och andra församlingar behöver vi ekonomiskt stöd. Vi vill fullt ut kunna lägga våra resurser på att utveckla Alpha som redskap för att nå svensken med de goda nyheterna om Jesus Kristus. 

 

Tillsammans kan vi förändra människors liv. För evigheten.

Anders-Återställd+mini.jpg
 

Anders Marklund
Nationell ledare för Alpha Sverige

Din gåva

SWISH

SWISH: a till swishnummer 123 477 96 58

 

GIRO

Sätt in valfri  gåva på vårt  plusgiro 457904-1 eller bankgiro 5800-4219
Märk inbetalningen med "gåva2015"


Ladda ner vår PDF och bli autogirogivare

Ladda ner vår PDF och bli autogirogivare