Konferens Vännäs 2017

Missionskyrkan i Vännäs 

Lördag 20 maj sista anmälningsdagen 15 maj

10:00-12:00  
Att växa in i en vuxen tro. Carl-Henric Jaktlund talar om problematiken att få med tron från barn- och tonårslivet in i vuxenlivet och vad kyrkan kan göra för att hjälpa så att fler växer upp och till istället för bort. Carl-Henric delar med sig ifrån sina perspektiv och erfarenheter som bland annat återfinns i hans uppmärksammade bok ”Jesus gick vidare och kyrkan står kvar”.

 

12:00-14:00
Lunch på stan och tid att processa och
samtala om förmiddagens undervisning.

14:00-17:00  
(med fikaavbrott): Alpha 2.0. Alphakurser (grundkurs i kristen tro) har många församlingar arrangerat under åtskilliga år. Nu kommer en uppdatering till Sverige i form av två översatta filmserier, en för ungdomar och en mer vuxeninriktad. Vi kollar in materialet och pratar om hur det kan användas i det lokala arbetet för att få till bättre Alphakurser än någonsin. Dessutom funderar vi på om inte Alphakurserna kan vara ett gott bidrag för att hjälpa tonåringar att växa in i den vuxna tro vi pratade om på förmiddagen.

Pris: Rekommenderad kursavgift 100:-  betalas på plats, swish finns

Pin Goog