ALPHA - Filmversionerna

UngdomsAlpha

Alpha

Alpha 2.0

Alphakurserna har funnits i Sverige i 20 år och nu är det dags för ett nytt steg i utvecklingen. Konceptet med mat, föredrag och samtal är detsamma men från och med nu finns möjligheten att ersätta föredraget med nyinspelade filmer i Alphakvällarnas olika ämnen.

Två olika filmserier finns nu tillgängliga med svensk text. Ett perfekt komplement, eller till och med ersättning, till de traditionella föredragen för att ta med kursdeltagarna på en spännande resa för att upptäcka den kristna tron.

De tre första avsnitten i de båda filmserierna finns tillgängliga för att titta på här nedan. Du får tillgång, helt gratis, till hela filmserierna när du registrerar din Alphakurs.

Välkommen att hålla Alpha på ett helt nytt sätt!

 

Alpha

UngdomsAlpha

 

 

Pin Goog