Stötta Alpha!

 

Aktuellt projekt!

Många barn och ungdomar växer idag upp utan att få höra om Guds kärlek till dom och plan för deras liv. På Alpha vill vi att nästa generation ska få höra evangeliet om Jesus Kristus. Därför finns nu en ny version av Ungdomsalpha - en filmserie i 13 avsnitt som presenterar kristen tro på ett roligt, lättillgängligt och konkret sätt.

Vi på Alpha Sverige försöker vi nu samla in pengar för att översätta nya Ungdomsalpha. Den förra versionen fick ett väldigt gott mottagande i svensk kristenhet och har bidragit till hundratals Ungdomsalpha-kurser landet över. En fantastisk resurs för att sprida evangelium till Sveriges ungdomsvärld.

Vill du vara med och säkerställa så att vi kan ha materialet klart till höstterminen 2019 och därmed ge det gratis till svensk kristenhet?
Swisha en slant till 123 477 96 58 eller sätt in på vårt bankgironummer 5800-4219. Märk din gåva “Ungdomsalpha”.

Vårt sammanlagda konkreta behov är 100 000:- men skulle vi få in mer så kan vi lägga än mer på marknadsföring i form av annonser och reklamprodukter än vad vi har med i vår grundläggande beräkning.

Vill du vara med och stötta som företagare så att du önskar en faktura? Maila isf till support@alphasverige.se

För att få veta mer kring projektet och se trailern för Ungdomsalpha - kolla filmen här nedan.

 
Alpha 2017 _170312_AF5A5310.jpg
 
 

Genom att swisha ett bidrag till 123 477 96 58 så är du med och säkerställer att svensk kristenhet även framöver kommer ha ett rikt och välutvecklat Alpha-arbete, vilket är oerhört angeläget för små församlingar med svag ekonomi eller församlingsplanteringar helt utan någon ekonomi. Du kan även sätta in en gåva på vårt bankgironummer: 5800-4219